Povești

Sibiu: Muzeul de Istorie Naturală

Cea mai modernă expoziție de istorie naturală din România

Situat într-o clădire construită în anul 1829 în centrul orașului Sibiu, Muzeul de Istorie Naturală găzduiește cea mai modernă expoziție de istorie naturală din România, cu prezentări dioramate, în care piesele sunt așezate în display-uri unde se reproduce habitatul fiecărui animal în cadrul unui ecosistem.

 

Muzeul găzduiește o colecție bogată și diversă de exponate care ilustrează biodiversitatea și evoluția lumii naturale – specimene de animale, plante, fosile, minerale și alte obiecte de interes științific. În planetariu, vizitatorii pot experimenta călătorii virtuale în spațiu și pot învăța despre astronomie și universul înconjurător, iar în grădină se află replici în mărime naturală ale dinozaurilor.

 

Muzeul este accesibil pentru utilizatorii de scaun rulant, accesul fiind posibil cu ajutorul unei platforme mobile la toate etajele (demisol, parter și etaj) și parțial în grădină. Spațiile dispun de lumină artificială, bănci pentru odihnă pe traseu, iar temperatura ambientală este plăcută.


Echipa Audara
  • All Posts
  • Uncategorized

Descarcă aplicațiile Audara

disponibile pentru utilizatorii înregistrați

©2023 Audara.eu